(0 varer) 0,00 kr.

Om Lyngaa-marine

Lyngaa-Marine er en del af Lyngaa Engineering. Lyngaa Engineering er startet som en produktionsvirksomhed i 1978 med henblik på at producere skibskomponenter som bovporte, hængedæk og luger. Desuden havde Lyngaa Engineering en produktion af mindre arbejdsfartøjer og fiskekuttere. I takt med at værftindustrien lukkede ned i Danmark er produktionen blevet afviklet og solgt fra.

Erfaringen fra skibsbygning er efterfølgende anvendt til design og konstruktion af militære fartøjer og lystbåde op til 120 fod. Gennem arbejdet med planlægning og konstruktion af disse fartøjer er Lyngaa kommet i kontakt med en række leverandører af udstyr som ikke markedsføres i Danmark. Disse produkter kan karakteriseres ved at de er nyskabende og af høj kvalitet.

I 2008 besluttede Lyngaa Engineering sig for at starte Lyngaa Marine med henblik på at markedsføre disse produkter. Det er Lyngaa Marines mål at skabe en salgsplatform for produkter der henvender sig til sejlere der ønsker de bedste produkter på markedet.