(0 varer) 0,00 kr.

W2K-1 fra Actisense viser vigtige data fra din båd på mobil eller tablet

Med den nye W2K-1 fra Actisense kan du hurtigt se, hvad der sker på din båd. Data som position, hastighed og AIS-meddelelser overføres nemt til eksempelvis mobil og tablet.

Actisense og Lyngaa Marine introducerer en praktisk nyhed til danske lystsejlere.
Med den nye W2K-1 kan sejlere hente nyttige og vigtige informationer direkte til smartphone, tablet eller laptop.
W2K-1 overfører data fra NMEA 2000-rygraden i din båd til en hvilken som helst enhed, der er forbundet til den via Wi-Fi.

Gem dine data
W2K-1 har indbygget konvertinger af NMEA 2000-meddelelser til NMEA 0183 sætninger, hvilket gør det muligt at dele et bredt udvalg af fartøjsdata.
Data, der blandt andet inbefatter position, hastighed, kurs, vindhastighed, dybde, motordata og AIS-meddelelser, der skal deles med NMEA 0183 kompatible software applikationer, der kører på tilsluttede enheder.

Alle de modtagne data kan logges til dets interne micro SD-kort til senere download for at kunne bruges til at analysere rejsen.
- Dette er meget nyttigt til at analysere racedata, generere logbøger, diagnosticere problemer eller endda dele dine rejsedata.
Data kan gemmes i cirka 16 dage på det forudinstallerede micro SD-kort af industriel kvalitet, som kan opgraderes, hvis brugeren ønsker mere opbevaring.

Gå til Lyngaa Marine webshop

Nyhedsarkiv

Seneste måneds nyheder
Juni 2019