(0 varer) 0,00 kr.

Maretron DSM410 skærm og betjeningspanel

Med Maretron DSM410 skærm og betjeningspanel får du et godt overblik over hvad der sker på din båd

Vidste du at du kan samle de fleste informationer i en skærm via NMEA 2000

DSM410 med flere skærmbilleder
DSM410 med flere skærmbilleder


Maretrons DSM410 er en højopløselig farveskærm som kan ses i sollys og giver nem og problemfri adgang til data på NMEA 2000 netværket. Betjeningen foregår via de fem oplyste og nemt betjente taster på forsiden.

I modsætning til traditionelle ”single” skærme kan DSM410 vise både numeriske og viser instrumenter, samt grafer i et eller flere vinduer, med faste eller automatisk skiftende skærmbilleder af en række forudvalgte favorit data. Muligheden for flere vinduer i skærmene spare plads og reducere omkostningerne.

Bare en klasse bedre
DSM410 skærmen giver adgang til en fantastisk mængde af informationer. Batteriforbrug og tilstand, vekselstrømsforbrug, motordata, vejrdata, brændstof forbrug og beholdning, GPS signal, sand og beholden kurs, krængning, afdrift, sand og relativ vind og klokken er bare nogle af de mange informationer der kan vises.

DSM410 kan også tænde og slukke for lanterner, pumper og motorer.

Maretron´s DSM410 er udviklet og produceret til den højeste standard (IEC 60945 Maritime Navigation and Radio Communication Equipment). Dens kompakte vandtætte hus giver mange års sikker ydelse.

Gå til Lyngaa Marine webshop

Nyhedsarkiv

Seneste måneds nyheder
Juni 2019